Aleppo zeep gegarandeerd uit Syrië

Tadé importeert sociaal en economisch geëngageerd Savon d’Alep. Tadé garandeert dat alle ALEP TADE en ALEPPO SOAP CO zeep ook echt uit Syrië komt.

THADDÉE DE SLIZEWICZ, grondlegger
Thaddée garandeert dat alle ALEP TADE en ALEPPO SOAP CO zeep ook echt uit Aleppo komt. Op alle verpakkingen vindt u de officiële en verplichte registratie Made in Syria.

THADDÉE IS EERSTE OFFICIËLE IMPORTEUR VAN ALEP
In 1994 begon Thaddée als eerste officiële importeur van ALEP zeep in Frankrijk. Sindsdien probeert hij, ondanks de moeilijke situatie in Syrië, de beloftes aan zijn vrienden in Aleppo, de fabrikanten van de zeep, na te komen.

HOOP EN EEN MENSWAARDIG BESTAAN
In 2012 werd de productie stilgelegd, maar in 2014 kon deze worden hervat. De productie van de zeep is een seizoengebonden activiteit; de zeep is een agrarisch product, op traditionele wijze gemaakt in Aleppo. De productie overleeft voorlopig de vreselijke oorlog, en zorgt voor inkomen, hoop en een menswaardig bestaan voor de lokale bevolking.

THADDÉE ONDERSTEUNT LES BAROUDEURS DE L’ESPOIR
Thaddée ondersteunt Les Baroudeurs de L’Espoir (Strijders voor Hoop).
Deze groep zorgt voor medische hulp in Aleppo en begeleidt de kinderen van Aleppo die niet meer naar school kunnen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »