Werkplaats scrubzeep

Werkplaats scrubzeep – L’Atelier de Marius
Voor de tuinier, of de monteur of de klusjesman/vrouw heeft Marius Fabre 2 producten ontwikkeld: een handcrème en een scrubzeep. De Atelier handcrème van Marius Fabre werkt herstellend en is uitstekend geschikt als uw handen veel te verduren hebben gehad, bijvoorbeeld door tuinieren, klussen of werken met smeerolie. De Atelier Savon Noir scrubzeep met abrikozenpitten is ontwikkeld voor het reinigen van zeer vuile handen die zwaar werk hebben verricht. De zeep verwijdert ieder spoortje zoals aarde, verf, modder, smeerolie of vet.

De Atelier handcrème van Marius Fabre is speciaal ontwikkeld voor de droge en beschadigde huid. Omdat de crème herstellend werkt is het uitstekend geschikt als uw handen veel te verduren hebben gehad. Want bijvoorbeeld door tuinieren, klussen of werken met smeerolie.
De hydraterende en verzorgende handcrème de olijfolie bestaat, karitéboter, calendula en essentiële oliën van lavendel en Chinese kamfer. De crème kalmeert de huid, voorkomt ontstekingen en heeft een antiseptische werking. De crème trekt snel in en is volkomen vrij van kleurstoffen en parabenen.

De Atelier Savon pâte naturel is een zachte pasta op basis van biologische olijfolie en gemalen abrikozenpitten. De zeep is ontwikkeld voor het reinigen van zeer vuile handen die zwaar werk hebben verricht. Denk aan tuinieren, klussen en werken met smeerolie. Zo verwijder je ieder spoortje zoals verf, modder of vet.
De meeste scrubzepen zijn op basis van petrochemische producten en oplosmiddelen en zijn schadelijk voor de huid en het milieu.
Marius Fabre is erin geslaagd een volkomen natuurlijke zachte zeep te ontwikkelen met gemalen abrikozenpitten die een scrubbende werking hebben zonder de huid te beschadigen. Deze zuiver plantaardige zeep zorgt voor grondig schone en zachte handen. De zeep is biologisch afbreekbaar en volkomen veilig voor de huid en het milieu.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »