Zeepvlokken voor de was

U kunt met de zeepvlokken van Marius Fabre een natuurlijk wasmiddel maken. De zeepvlokken worden gemaakt van de ‘echte’ Savon de Marseille. Deze vlokken zijn geschikt voor alle textielsoorten, en met name voor de fijne en delicate was, zoals baby kleertjes, wol, zijde, kant. Dit natuurlijke en plantaardige wasmiddel is ecologisch verantwoord en zeer geschikt voor de gevoelige en allergische huid.

De was wordt grondig schoon en u voorkomt een allergie en irritatie van de gevoelige en tere babyhuid.

Biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk en zonder fosfaten. Dit wasmiddel vervuilt de rivieren niet en is volkomen veilig voor mens en milieu.

Handleiding wasmiddel maken van Marseille zeepvlokken:
Zeepvlokken voor de hand- of machinewas, geschikt voor alle textielsoorten, en met name voor de fijne en delicate was, zoals baby kleertjes, wol, zijde, kant. Dit natuurlijke en plantaardige wasmiddel is ecologisch verantwoord en zeer geschikt voor de gevoelige en allergische huid.

Handwas
Los een handvol zeepvlokken op in 2 liter heet water. Was en spoel grondig. Gebruik voor wol koud water.

Machinewas
Los 30-40 gram zeepvlokken op in 1 liter zeer warm water, neem hiervoor bijvoorbeeld een lege fles vloeibaar wasmiddel. Goed schudden. Gebruik 60-100 ml in een doseerbol voor een volle wasmachine. Het is mogelijk de zeepoplossing te bewaren, goed schudden voor gebruik.

Tips
– Voeg een glas witte azijn toe in het bakje van de wasverzachter indien uw water veel kalk bevat. De was ruikt heerlijk fris, voelt zacht aan en de witte azijn laat geen geur achter.
– Voor een stralend wit linnen was: voeg een eetlepel zuiveringszout of een klein handjevol soda toe.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »